Brander Engineer

Solliciteer nu

Brander Engineer

Ben jij Brander Engineer/Specialist en heb je affiniteit met stoomketels?

Dan hebben wij een uitdagende job voor je!

Full-time · Standard Fasel B.V.

Wat ga je doen?

In deze functie ben je verantwoordelijk voor het uitvoeren van alle voorkomende service werkzaamheden zoals; Periodiek Onderhoud, Periodieke Inspectie en mogelijk Eerste Bijzondere Inspectie aan brander installaties onder Scios scope 2, 3 en 5.

Het mechanisch en elektrisch vervangen en inregelen van verschillende ketelregelingen zoals; drukregeling, voedingswaterregeling, spuiregeling op geleidbaarheid en O2/CO regeling.

Het elektrisch testen en in bedrijf stellen van nieuwe branderinstallaties behoren tevens tot de werkzaamheden.

Ook ben je inzetbaar voor het oplossen van storingen bij onze klanten en deelnemen aan een weekend consignatiedienst.

Over jou

Je bent flexibel inzetbaar qua werktijd en werkplek. Je werkt graag zelfstandig, maar ook in teamverband, je bent servicegericht en collegiaal ingesteld.

Je beschikt over de volgende functie-eisen:

• MBO opleiding elektrotechniek

• Je beschikt over een SCIOS scope 2&3 PO / PI en/of EBI diploma

• VCA Basis of VCA VOL

• In bezit van rijbewijs B

• Zelfstandig kunnen werken

• Kennis van meet- en regeltechniek, PLC techniek is een pré

• Geen 9 tot 5 mentaliteit

• Bereid tot het volgen van cursussen

Wat wij bieden

Wij bieden een uitdagende en afwisselende ambulante baan bij een gezond bedrijf met goede toekomstperspectieven. Een passend salaris vinden wij vanzelfsprekend. De secundaire arbeidsvoorwaarden binnen ons bedrijf zijn uitstekend en vallen onder de CAO Metalektro en je krijgt een bedrijfsauto tot je beschikking. Wij bieden verder goede mogelijkheden om door te groeien.Laat van je horen!

Herken jij jezelf in deze vacature, spreekt de functie je aan en werk je graag bij een ondernemend bedrijf? Solliciteer dan vandaag nog!

Mocht je momenteel niet aan al het gevraagde kunnen voldoen, maar ben je wel bereidt om je verder te ontwikkelen? Dan gaan we toch graag met je in gesprek!

Voor eventuele aanvullende informatie of een vrijblijvend gesprek vooraf over deze functie kan je bellen of mailen met Ron Leenders op telefoonnr.: 06-82059534 of rleenders@standardfasel.nl.

Wie zijn wij?

Standard Fasel is de specialist op het gebied van ketel- en brandertechniek. Wij doen dit met ca. 70 betrokken medewerkers voornamelijk in Nederland en België vanuit onze vestigingen in Utrecht, Rhoon, Veendam en Hamont-Achel (B). Daarnaast zijn wij internationaal actief vanuit ons hoofdkantoor in Utrecht.

Onze brandergroep afdeling biedt een compleet service- en dienstenpakket op het terrein van industriële verwarmings- en stoomtechniek. Deze serviceverlening kan variëren van een uitgekiend investeringsadvies voor een onderhoudsplan tot de levering van reservedelen en 24-uurs calamiteiten services. Met onze eigen TAS brander kunnen we verschillende brandstoffen verstoken zoals hoog- en laagcalorische gassen, biogassen, dampen, olie en vetten.