Lasser / Ketelonderhoudsmonteur

Solliciteer nu

Lasser / Ketelonderhoudsmonteur

Ben jij een Lasser / Ketelonderhoudsmonteur die graag aan het werk wilt in een leuk bedrijf met een prettige werksfeer? 
Dan hebben wij een uitdagende job voor je!

Full-time · Standard Fasel B.V.

Wat ga je doen?

Als Lasser/ Ketelonderhoudsmonteur werk je in de buitendienst. De buitendienst is verantwoordelijk voor de samenbouw en installatie van de ketel en branders. Daarnaast verrichten zij onderhoud, keuringen (keurings-gereedmaken) en inspecties, reparaties, laswerkzaamheden en verhelpen zij storingen.

Wat vragen wij?

Je bent flexibel inzetbaar qua werktijd en werkplek. Je werkt graag zelfstandig, maar ook in teamverband, je bent servicegericht en collegiaal ingesteld.

Je beschikt over de volgende functie-eisen:

  • LTS/ MTS opleiding in de richting werktuigbouwkunde, mechanische technieken of vergelijkbaar
  • Minimaal 2 jaar ervaring als lasser/ketelonderhoudsmonteur in vergelijkbare werkomgeving
  • Vanzelfsprekend heb je lasdiploma’s op zak
  • Jij werkt het liefst met je jouw handen en het lezen van constructietekeningen, lasplannen en -schema’s is voor jou een ‘koud kunstje’
  • Goede kennis van de Nederlandse taal
  • Je bent in bezit van bijbewijs B
  • Je beschikt over VCA Basis / VCA VOL

Wat wij bieden

Wij bieden een uitdagende en afwisselende ambulante baan bij een gezond bedrijf met goede toekomstperspectieven. Een passend salaris vinden wij vanzelfsprekend. De secundaire arbeidsvoorwaarden binnen ons bedrijf zijn uitstekend en vallen onder de CAO Metalektro en je krijgt een werkbus tot je beschikking. Wij bieden verder goede mogelijkheden om door te groeien naar andere functies.Laat van je horen!

Ben jij net zo enthousiast over deze vacature als wij? Solliciteer dan vandaag nog!

Voor meer informatie kun je contact opnemen met Melanie Versteeg op 030-2449211 of met Jan Versteeg (Manager Buitendienst) op 06-51994897.

Wie zijn wij?

Standard Fasel is de specialist op het gebied van ketel- en brandertechniek. Wij doen dit met ca. 70 betrokken medewerkers voornamelijk in Nederland en België vanuit onze vestigingen in Utrecht, Rhoon, Veendam en Hamont-Achel (B). Daarnaast zijn wij internationaal actief vanuit ons hoofdkantoor in Utrecht.