WTB Engineer

Solliciteer nu

WTB Engineer

Ben jij de WTB’er met affiniteit voor ketel- en brandertechniek?

Dan hebben wij een uitdagende baan voor je!

Full-time · Standard Fasel B.V.

Wat ga je doen?

In deze functie ben je verantwoordelijk voor het opzetten van mechanische ontwerpen in overeenstemming met specificaties en ontwerpcodes in 2D en 3D. 

Je voert de benodigde sterkteberekeningen voor constructies uit, en beoordeeld aangeleverde tekeningen/berekeningen op toepasbaarheid in een ontwerp. 

Het streven naar verbetering van het standaard mechanisch ontwerp is jouw motto. 

Over jou

Je bent resultaatgericht en deskundig op jouw vakgebied.

Je bezit:

⦁ Een afgeronde opleiding HTS - Werktuigbouwkunde

⦁ Kennis van werktuigbouw, procesinstallaties en HSE-richtlijnen

⦁ Kennis van MS-Office, Autocad (Inventor/Plant 3D)

⦁ Enkele jaren ervaring in een soortgelijke functie

Wat wij bieden

Naast dat we je een leuke afwisselende baan aanbieden, kom je te werken in een gezellig team binnen een professionele gezonde onderneming.

⦁ 27 vakantiedagen + 10 ADV dagen bij een fulltime dienstverband (40 uur)

⦁ Reiskostenvergoeding voor woon-werkverkeer

⦁ Goede pensioenregeling

Laat van je horen!

Herken jij jezelf in deze vacature, spreekt de functie je aan en werk je graag bij een ondernemend innovatief bedrijf? Solliciteer dan vandaag nog! Stuur jouw CV en een leuke motivatiebrief naar HR@standardfasel.nl t.a.v. Melanie Versteeg.

Voor inhoudelijke vragen of aanvullende informatie betreft deze functie, kan je contact opnemen met onze Manager Engineering Jacco Smit op telefoonnummer: 06-20011119. 

Mocht je momenteel niet aan al het gevraagde kunnen voldoen, maar ben je wel bereidt om je verder te ontwikkelen? Dan gaan we toch graag met je in gesprek!

Wie zijn wij?

Standard Fasel is de specialist op het gebied van ketel- en brandertechniek. Wij doen dit met ca. 70 betrokken medewerkers voornamelijk in Nederland en België vanuit onze vestigingen in Utrecht, Rhoon, Veendam en Hamont-Achel (B). Daarnaast zijn wij internationaal actief vanuit ons hoofdkantoor in Utrecht.

Onze brandergroep afdeling biedt een compleet service- en dienstenpakket op het terrein van industriële verwarmings- en stoomtechniek. Deze serviceverlening kan variëren van een uitgekiend investeringsadvies voor een onderhoudsplan tot de levering van reservedelen en 24-uurs calamiteiten services. Met onze eigen TAS brander kunnen we verschillende brandstoffen verstoken zoals hoog- en laagcalorische gassen, biogassen, dampen, olie en vetten.